SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 16:20

Çelik Esentepe'de Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanlığı için yürüttüğü Cumhur İttifakı adaylığı kapsamında Esentepe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. İftar sonrası gerçekleşen çay sohbetinde Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara gibi önemli isimler de yer aldı.

Çelik Esentepe'de Vatandaşlarla Buluştu

Çelik, burada yaptığı konuşmada Ramazan ayını kutlayarak başladı ve vatandaşların dualarını kabul etmesi temennisinde bulundu. Ardından, Serdivan'a yönelik duyduğu heyecanı ve mutluluğu dile getirerek çocukluktan itibaren ilçenin sokaklarında izler bıraktıklarını ifade etti. Hizmet anlayışını "önce insan, önce gönül" ilkesi üzerine kuracaklarını vurguladı ve mahalle ziyaretlerinin önemine dikkat çekti.

Çelik, Serdivan'ın her mahallesinde ve sokakta halkın nabzını tutarak, yerel yönetimde gerçekleştirecekleri hizmetleri anlatmaya odaklandıklarını belirtti. Vatandaşlardan gördükleri teveccühü karşılıksız bırakmayacaklarını ve en iyisini Serdivan'a getirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak, Ramazan ayının tüm güzelliklerini vatandaşlarla birlikte yaşamayı arzuladığını dile getirerek, destek ve dualarını beklediğini ifade etti.

Thumbnail Esentepe (3)Thumbnail Esentepe (2)

EditörEditör