SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 12:46

Çelik Vakıf ve Derneklerle Bir Araya Geldi!

Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, medeniyet tasavvurunun oluşturulmasında önemli bir rol oynayan vakıf ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi.

 Çelik Vakıf ve Derneklerle Bir Araya Geldi!

Birlik Vakfı, Milli Türk Talebi Birliği ve Milli Birlik Düşünce Derneklerini ziyaret eden Çelik, ecdadımızın medeniyet tasavvurunu birlikte yaşatacaklarını ve bu tasavvuru gelecek nesillere aktaracaklarını vurguladı.

Çelik, "Medeniyet" kavramının birçok unsuru bünyesinde barındırdığını ve bu unsurların bir araya gelmesiyle ecdadımızdan bize miras kalan medeniyet tasavvurunun ortaya çıktığını belirtti. Bu tasavvurun adalet, merhamet ve iyilik gibi temel değerlere dayandığını ve ecdadımızın bu değerleri yaymak için dünyanın dört bir yanında eserler bıraktığını dile getirdi.

Serdivan'da da bu medeniyet tasavvurunu yaşatacaklarını ve insan, kültür ve şehri hizmet anlayışının merkezine alacaklarını ifade eden Çelik:

"AK Parti olarak medeniyet tasavvurunda üç temel unsur yer alıyor: insan, kültür ve şehir."

"“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hem şehirlerimize karakter, anlam ve misyon yüklemenin hem de kültürümüzü insanlarımızla birlikte yaşatmanın derdindeyiz."

"Bunun yaparken en büyük destekçilerimiz olan vakıflarımızla ve derneklerimizle istişare halinde olmaya devam edeceğiz."

Çelik, vakıf ve dernek başkanlarına ve üyelerine teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Çelik %22Ecdadımızın Medeniyet Tasavvurunu Birlikte Yaşatacağız%226

EditörEditör