GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 18:00

Çelik’ten ASRİAD’a Ziyaret

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Asrın İş Adamları Derneği’ni (ASRİAD) ziyaret etti.

Çelik’ten ASRİAD’a Ziyaret

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Meclis Üyesi Adayları Adem Kümbet ve Adem Kıyak ve teşkilat üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette, ASRİAD Başkanı Rıdvan Ulusal ve üyelerine konuşan Çelik, Serdivan’ın ekonomik anlamda büyüme ve gelişme potansiyeline destek sağlayacak projelerini dile getirdi.

 

SERDİVAN BİR MARKA

Siyasi mevzi kazanmanın ötesinde Serdivan’ı tepeden tırnağa kalkındırma, ticaretine katkı sağlama ve gelebilecek tüm yatırımları iş insanları önderliğinde belediyenin imkânlarıyla yatırımcılara tahsis etme hedefinde olduklarını belirten Başkan Adayı Çelik, ortaya koyacakları stratejik planlarla vatandaşların da sahipleneceği bir kalkınma modeli ile Serdivan’ın marka şehir özelliğini büyütmeyi hedeflediklerini ifade etti.

 

YEREL KALKINMA

Serdivan'ın ekonomik anlamda büyüme ve gelişme potansiyeline dikkat çeken Çelik, yerel kalkınma için iş dünyası ile sıkı iş birliği içerisinde olunması gerektiğini vurgulayarak, “Serdivan’ın her köşesinde iş dünyası temsilcilerimizle ve müteşebbislerle buluşarak, onların fikirlerini ve ihtiyaçlarını dinliyoruz. ASRİAD, şehrimizin ekonomisine önemli katkılar sunuyor ve bizler de bu katkıları maksimuma çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

EditörEditör