SİYASET
Giriş Tarihi : 11-11-2023 00:41   Güncelleme : 11-11-2023 00:44

CHP Atatürk için helva dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Taraklı İlçe Başkanlığı ve CHP İstanbul Ümraniye Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Sevgi Dereli’nin de katkılarıyla tarafından Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanı'nda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yılı dolayısıyla helva dağıtımı etkinliği düzenledi.

CHP Atatürk için helva dağıttı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılında CHP Taraklı İlçe Başkanlığı ve CHP İstanbul Ümraniye Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Sevgi Dereli, Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanı’nda helva dağıtımı etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mustafa Özen, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP’liler, etkinlikte Atatürk ve tüm şehitler için helva ikram etti.

CHP Taraklı İlçe Başkanı Cemile Karabıyıkoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Atamızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Etkinliğimize katılan herkese, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

EditörEditör