GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 12:12

CHP Hatay'da Lütfü Savaş'a Destek Veriyor!

Yeniden aday gösterilmesi tartışma yaratan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP lideri Özgür Özel ile görüşme öncesi partililer tarafından CHP Hatay İl Başkanlığı önünde coşkuyla karşılandı.

CHP Hatay'da Lütfü Savaş'a Destek Veriyor!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Hatay tartışması sürüyor. CHP lideri Özgür Özel, yeniden adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la bir görüşme gerçekleştirdi. Özel, görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, Savaş ile Hatay özelinde yapılan son anketi ele alacaklarını söylerken partililer de CHP Hatay İl Başkanlığı önünde toplanarak Savaş'a destek açıklamasında bulundu.

CHP Hatay İl Başkanlığı önünde partililer Lütfü Savaş'a destek için toplandı

"BİR ALTERNATİF GELİŞTİRECEĞİZ"

Savaş ile görüşmesi öncesi bir açıklama yapan CHP lideri Özel, yaptırdıkları anketlere atıfta bulunarak Savaş'ın adaylığının geri çekileceğinin sinyalini verdi. Özel, "Anketler, Hatay'ın sesini duymazsak sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor. Bir alternatif geliştireceğiz" dedi.

İL VE İLÇE BAŞKANLARINDAN SAVAŞ'A DESTEK

CHP Hatay il ve ilçe başkanları, Lütfü Savaş'a destek için CHP Genel Merkezi'ne geldi. AK Parti, MHP ve İYİ Parti tabanından oy alabilecek tek ismin Savaş olduğunu belirten başkanlar, Savaş'ın adaylıktan çekilmesi halinde eylem düzenleyeceklerini kaydetti.

 

EditörEditör