SİYASET
Giriş Tarihi : 08-04-2024 10:46

CHP Lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yeni Bakış:

CHP'nin başarılı bir performans sergilediği 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, Genel Başkan Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Sabah gazetesine verdiği röportajda, Özel, Erdoğan'la ilgili alışılmışın dışında bir yaklaşım sergiledi.

CHP Lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yeni Bakış:

"Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim. Fakat... Nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz" diyen Özel, makamlara olan saygının önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğini ve "Nereye randevu isterse oraya gideceğim" şeklinde konuşarak, eski siyasi alışkanlıklardan uzaklaşacaklarını belirtti. "Eskisi gibi 'ben senin yanına gelmem' yok. Böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım. Çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var" ifadeleriyle dikkat çekti.

Özel, en sert muhalefeti yapacaklarını ancak nezaketten ve makamlara saygıdan taviz vermeyeceklerini vurgulayarak, "Zira ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam bu doğru bir şey değil. O zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım. Bu olmaz" dedi.

AdminAdmin