SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 14:21

CHP'de Seçim Heyecanı: Ordu ve Kocaeli Adaylığı İçin Mustafa Sarıgül'ün Adı Öne Çıkıyor!"

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Ordu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ismi ön plana çıkıyor. Partinin içinden gelen bir talep doğrultusunda, CHP Erzincan Milletvekili Sarıgül'ün adaylığı için CHP Genel Merkezi'ne iletildiği öğrenildi.

CHP'de Seçim Heyecanı: Ordu ve Kocaeli Adaylığı İçin Mustafa Sarıgül'ün Adı Öne Çıkıyor!

Parti teşkilatının CHP lideri Özgür Özel ile Ankara'da bir araya gelerek Mustafa Sarıgül'ün Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusundaki talebini ilettiği belirtiliyor. Özel'in bu talebe olumlu bir yaklaşım sergilediği ifade edildi.

Özellikle Ordu'daki seçmenlerden gelen talepler doğrultusunda Sarıgül'ün adaylığına sıcak bakıldığı, ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadığı belirtiliyor. Ayrıca, Sarıgül'ün isminin Kocaeli için de geçtiği ancak net bir durum oluşmadığı vurgulanıyor.

Orduda Haber ®️ on Instagram: "CHP'NİN OBB ADAYI SARIGÜL MÜ OLUYOR?  Gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Ordu İl Örgütü'nün,  Mustafa Sarıgül'ün Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için CHP Genel

CHP'nin yerel kaynaklarından alınan bilgilere göre, Mustafa Sarıgül'ün adaylık süreciyle ilgili somut bir aşamaya henüz varılmamış durumda. Gelişmelerin şu aşamada iddia aşamasında olduğu ve resmi bir duyuru beklediği ifade ediliyor.

Sarıgül'ün adaylığı, CHP içinde heyecan yaratırken, Ordu ve Kocaeli'deki seçmenlerin nabzını tutacak gelişmelerin seçim öncesinde daha da artması bekleniyor.

EditörEditör