GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 11:58

CHP'de Tanıtım Heyecanı! Bir İsim Eksik!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Gergin başlayan tanıtım toplantısına CHP lideri Özgür Özel'in katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

 CHP'de Tanıtım Heyecanı! Bir İsim Eksik!

31 Mart 2024'te düzenlenecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran CHP, 'kale' olarak anılan ilçelerin de yer aldığı kimi bölgelerde adaylarını belirledi. Adayların belirlenmesinden sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul ilçe belediye başkan adayları tanıttı. 

İmamoğlu Yuhalanmalara Karşı Tepki "Arkadaşlar ayıp ediyorsunuz!

Konuşmasında aday belirleme sürecinin demokratik bir şekilde yönetildiğini savunan İmamoğlu, "Yarın da öbür gün de tepkinizi göstereceksiniz. Ama üç gün sonra yaralar sarılır, gönüller hoş edilir, insanlar birbirini arar, kırılan gönüller tamir edilir ve yola çıkılır" dedi.

Özgür Özel'in tanıtım toplantısına katılmaması ise ayrı bir merak konusu

Özel'in adaylık sürecindeki bazı gelişmelerden hoşnutsuz olduğu ve bu nedenle töreni boykot ettiği iddia ediliyor. CHP'de İstanbul adaylarının tanıtımı gergin bir atmosferde gerçekleşirken, önümüzdeki günlerde parti içinde yaşanan gerginliklerin nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu.

EditörEditör