YEREL
Giriş Tarihi : 16-11-2023 16:25

CHP'li Özkan: Çiftçimiz yine yalnız bırakıldı

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan hükümetin emekliye bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye vaadinin çeşitli siyasal oyunlar ile havada kaldığını belirterek, ‘’7.500 TL ile yaşam mücadelesi vermeye çalışan emekli vatandaşlarımızı sınıflara ayırarak verilen sözleri boşa çıkarmak tam da AKP siyasetinin ürünüdür’’ dedi.

CHP'li Özkan: Çiftçimiz yine yalnız bırakıldı

AK Parti hükümetinin her zaman yaptığı gibi kılıfına uydurduğu bir taktik ile çiftçi emeklilerini de mağdur ettiğinin altını çizen Özkan sözlerini şöyle tamamladı: ‘’Emekli çiftçilerimiz Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olduğu için ekonomik krizde belki de bir yaraya merhem olacak 5 bin TL’lerini hesaplarında göremediler. Bir dönüm arazisi olanında mevcut desteklerden yararlanması için ÇKS kaydı bulunmalıdır Dönüm başı buğday üreticisinin 149 TL patates üreticisinin 193 TL fındık üreticisinin 170 TL teşvik aldığı sistemde çiftçi emeklimizin 5 bin liradan mahrum bırakılması reva mıdır?

Çiftçi emeklimiz için verilen bu yanlış karardan vazgeçilip ikramiyelerinin hesaplarına yatırılması elzemdir. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman her şartta çiftçimizin yanindadir üretim ülkemizin kalkınması ve gelişimi için önceliktir’’.

AdminAdmin