SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2024 14:11

Çiftçilik yapan Muammer Yavuz meclise girdi

Adapazarı’na bağlı İlyaslar Mahallesinde çiftçilik yapan Muammer Yavuz 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP’den Adapazarı Belediye Meclisine girmeye hak kazandı. Mazbatasını alan Muammer Yavuz; “Vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği oylara sahip çıkarak, tüm Adapazarlıların haklarını en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım.” dedi.

Çiftçilik yapan Muammer Yavuz meclise girdi

Seçim çalışmalarında tarımın gücü konusunda önemli mesajlar veren Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Muammer Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni dönemde şehrimizde daha güzel bir gelecek için çalışacaklarının sözünü verdi.

Mazbatasını aldıktan sonra seçim zaferini partilileri ve ailesiyle yaşayan Muammer Yavuz 93 yaşındaki babaannesi Muhsine Yavuz’u ziyaret ederek duasını aldı.

Meclis çalışmalarını herkesin sesinin duyulduğu, herkesin ihtiyaçlarının karşılandığı güvenli, huzurlu, adil ve yaşanabilir bir ‘ADAPAZARI’ için yürüteceğini belirten Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Muammer Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi:

Çiftçinin Sesi Meclise Girdi (3)

“Bugün, Adapazarı’nın her bir köşesinden gelen destek ve güvenle, halkımızın ve sevgili Adapazarı’mızın temsilcisi olarak seçilen 8 meclis üyesi arasında olmanın gururunu yaşıyorum. Bu kutlu yolculukta bize emanet ettiğiniz oylarınız için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle Dernekkırı ovası hemşerilerimin ve ailemin desteği beni çok mutlu etti bunu belirtmek isterim.

Bu süreçte, belediye başkan adayımıza, Gençlik-Kadın kollarımıza ve partimizin değerli üyelerine verdiği emeklerden dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle, elimden gelenin en iyisini yapmak için buradayım. Emanet ettiğiniz oyları en iyi şekilde temsil etmek için çaba göstereceğim.

Çiftçinin Sesi Meclise Girdi (2)

Bu yeni dönemde, Adapazarı’mız için daha yaşanabilir, daha güzel bir gelecek için birlikte çalışacağız. Sizlerin desteği ve dualarıyla, bu yolculukta başarılı olacağımıza inancım tam. Bu vesileyle tüm Sakaryalı vatandaşlarımızın, Milletimizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

AdminAdmin