MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-02-2024 12:50

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Tepki

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ramazan ayında TV8'de program yapacak olan Emre Dorman'a yönelik aldığı tepkiye bir yenisi eklendi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Tepki

İslam dünyasının tanınmış isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca, Acun Ilıcalı'yı uyararak, Emre Dorman'ı din adına programına konuk etmesinin ahirette ciddi bir cezayla sonuçlanabileceğini belirtti.

Emre Dorman'ın TV8'de sahur ve iftar programlarında yer alacak olmasına sert bir şekilde karşı çıkan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Dini inkar eden bir kişiyi din adına programa çıkarmak, Acun Ilıcalı'nın ahirette çıplaklıkla bile kıyaslanmayacak büyük bir cezayla karşılaşmasına neden olabilir" ifadelerine yer verdi. 

Acun Ilıcalı'nın geçmişteki programlarından biri olan Survivor'a da atıfta bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Adalarda kız ve erkekleri çıplak şekilde bir araya getirmek hangi günah kadar büyük olabilir?" sorusunu yöneltti.

Bu sert sözler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tartışma konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın bu konuda nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

EditörEditör