YEREL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 11:18

Cumhurbaşkanı Ankara'da Sakarya teşkilatı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilçe belediye başkanları ve İl Başkanı Yunus Tever ile toplantı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Ankara'da Sakarya teşkilatı ile görüştü

AK Parti'de aday belirleme çalışmaları hızla devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Başkanı Yunus Tever, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe başkanları bugün AK Parti Genel Merkezi'ne davet edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'de AK Parti Sakarya teşkilatı ile toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıdan paylaşılan fotoğraf karesinde toplantıya AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ile AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'nın da katıldığı görüldü.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkan Yüce ve ilçe belediye başkanlarını dinlediği, seçim çalışmalarında ev ev gezerek hiçbir kapının çalınmadan bırakılmamasını istediği öğrenildi. 

Erdoğan, bu görüşmelerin ardından Sakarya'daki adayları belirleyecek.

Öte yandan toplantıya katılan Başkan Yüce, sosyalk medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Milletvekillerimiz ve AK Parti Teşkilatımızla Ankara’dayız. Hep birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla Sakaryamızı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Birliğimiz daim olsun" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin