SİYASET
Giriş Tarihi : 13-01-2024 16:29   Güncelleme : 13-01-2024 16:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener'le görüştü: "Terörle mücadeleden taviz vermeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 şehit verdiğimiz Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki terör saldırısı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener'le görüştü:

Erdoğan, Bahçeli ile görüşmesinde, terör örgütü PKK/YPG/KCK'lı teröristlerin taciz ve sızma girişimi ile hain saldırı sonrası başlatılan ve devam eden terörle mücadele harekatlarına ilişkin gelişmeleri ele aldı. Erdoğan ve Bahçeli görüşmede, terörle mücadelenin seyri hakkında fikir alışverişinde de bulundu.

Erdoğan, Akşener ile görüşmesinde ise Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki terör saldırısı ve sonrasındaki durumu değerlendirdi.

Erdoğan, görüşmelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Terörle mücadeleden taviz vermeyeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terör örgütlerini kökünden kurutmakta kararlıyız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları, terörle mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Erdoğan'ın Bahçeli ve Akşener ile yaptığı görüşmeler, Cumhur İttifakı'nın terörle mücadele konusundaki birlikteliğinin devam ettiğini de gösterdi.

EditörEditör