SİYASET
Giriş Tarihi : 15-01-2023 21:35   Güncelleme : 15-01-2023 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı Masa'ya zehir zemberek sözler: Yüzleri bile kızarmıyor, bu cehalettir

Muğla'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6'lı masaya sert sözlerle yüklendi. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun 6'lı masadaki parti başkanlarının cumhurbaşkanının yardımcısı olacağı sözlerini hatırlatan Erdoğan, " Bu cehalet. Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, kendi başına karar alamayan, talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapıyorlar. Trajikomik bu tabloyu da yüzleri hiç kızarmadan, gençlerimize 'eşitlikçi demokra

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı Masa'ya zehir zemberek sözler: Yüzleri bile kızarmıyor, bu cehalettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, 6'lı masaya ilişkin, "Genel başkanların Cumhurbaşkanı yardımcısı olması konusunda mutabakata vardık" sözlerini hedef aldı.

"BU ÜLKE NASIL YÖNETİLİR HABERLERİ YOK"

Erdoğan, şunları söyledi: "Ne diyorlar? Hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, birer tane de bakanlık alacaklarmış. Ya böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalet. Bu ülke nasıl yönetilir haberleri yok.

"TALİMATLA HAREKET EDECEK GÜDÜMLÜ BİR FİGÜR TARİFİ YAPIYORLAR"

Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, kendi başına karar alamayan, talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapıyorlar. Kendilerinin bile güvenmediği birine milletimizin güvenmesini istiyorlar. Kendilerinin itibar etmediği bir siyasetçiye, Amerika'sından Rusya'sına, Çin'inden Avrupa'sına dünya liderlerinin itibar göstermesini bekliyorlar.

"GENÇLER, BÖYLE BİR AKIL TUTULMASINA ASLA İTİBAR ETMEZ"

Trajikomik bu tabloyu da yüzleri hiç kızarmadan, gençlerimize 'eşitlikçi demokrasi' diye yutturmaya kalkıyorlar. Gençlerimizin zaten böyle bir şeyi yutmayacağını çok iyi biliyorum. Benim bildiğim, tanıdığım gençler böyle bir saçmalığa ve akıl tutulmasına asla itibar etmez. 2023 seçimleri tüm bu saçmalıkların, zırvaların çöpe atıldığı, Türkiye Yüzyılı'nın güneş gibi üzerimize doğduğu bir milat olacaktır."

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Muğla Politika Güncel Haberler

AdminAdmin