SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 16:07

Curoğlu, Sakarya adayları ile Aday Tanıtım Toplantısında

CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Milletvekili Ayça Taşkent ve PM Üyesi Ecevit Keleş ile birlikte toplantıda yer alan Curoğlu, ülkenin kaynaklarını yandaşlara peşkeş çekenlere ve yalandan, talandan yorulan vatandaşlara Türkiye İttifakı'nı temsil ederek seslendi.

Curoğlu, Sakarya adayları ile Aday Tanıtım Toplantısında

Başkan Curoğlu, yapılan toplantının büyük bir coşkuyla geçtiğini belirtti ve şunları ekledi: "Yalana, talana artık yeter! Kendisine oy vermeyenleri cezalandıranların, ülkenin kaynaklarını yandaşlara peşkeş çekenlerin karşısında, artık ülkesini seven Türkiye İttifakı var. Cumhuriyet'in temel ilkelerine, laikliğe, anayasaya, gençlerimize, kentlerimize ve geleceğimize hep sahip çıkacağız."

Bu ifadeler, CHP'nin Sakarya'daki seçim stratejisini ve temel prensiplerini vurguluyor. Curoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen bu toplantı, Sakarya'da seçim atmosferinin nasıl şekilleneceğine dair önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

Curoğlu, Sakarya adayları ile Aday Tanıtım Toplantısına katıldı : İşimiz  Gücümüz Sakarya! - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi

HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ SAKARYA’DA DA HAYATA GEÇİRECEĞİZ Başta büyükşehir olmak üzere Sakarya’nın tüm ilçelerini CHP’nin halkçı belediyeciliği ile tanıştırmak istediklerini ifade eden Başkan Curoğlu, şunları söyledi: “Sakarya’nın her ilçesinden birbirinden değerli adaylarımız yarışıyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Çeroğlu, Arifiye Belediye Başkan Adayı Zeki Özgür, Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Erenler Belediye Başkan Adayı Levent Şener, Ferizli Belediye Başkan Adayı Önder Bahar, Pamukova Belediye Başkan Adayı Ece Söyler, Sapanca Belediye Başkan Adayı Nihat Arda Şahin, Karapürçek Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Kaynarca Belediye Başkan Adayı Ersan Ceylan, Kocaali Belediye Başkan Adayı Mithat Sarı, Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan, Taraklı Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan, Söğütlü Belediye Başkan Adayı Ertekin Sarı, Akyazı Belediye Başkan Adayı Hayrettin Sezgin, Geyve Belediye Başkan Adayı Gürkan Kar, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Sabri Anıl Özkan ve Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük ile 31 Mart’tan sonra CHP’nin halkçı belediyeciliğini hayata geçirmek için çalışıyoruz. İşimiz gücümüz Türkiye! İşimiz gücümüz Sakarya!”

EditörEditör