Asayiş
Giriş Tarihi : 30-03-2024 13:08

D-100'de Dehşet Kazası: 4 Ölü, 3 Yaralı!

Çankırı'da D100 karayolunda meydana gelen kazada tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

D-100'de Dehşet Kazası: 4 Ölü, 3 Yaralı!

D-100 karayolunun Çankırı'nın Çerkeş ilçesi-Karabük sınırında bulunan bölümünde seyir halinde olan bir tır, arızalanmış bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde güvenlik önlemi alan 2 polis memuru ve 1 vatandaş da kazada yaralandı.

Kazanın Detayları:

Edinilen bilgiye göre, 30 Mart 2024 tarihinde saat 14:00 sıralarında meydana gelen kazada, D100 karayolunda arızalanarak duran bir otomobilin üzerine seyir halinde olan bir tır devrildi. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Olay yerinde güvenlik önlemi alan 2 polis memuru ve 1 vatandaş da kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı:

Kazada yaralanan 2 polis memuru ve 1 vatandaş, olay yerine gelen ambulanslarla Çerkeş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay Yeri İncelemesi:

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. Tır sürücüsü gözaltına alındı.

EditörEditör