GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2023 13:02   Güncelleme : 02-01-2023 13:02

Davutoğlu'ndan AK Parti ve MHP'ye Sinan Ateş tepkisi: 48 saat geçti, hala ses yok

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğraması sonucu hayatını kaybettiği olayın ardından AK Parti ve MHP'nin sessiz kalmasına tepki gösterdi. Davutoğlu, "Ankara'nın göbeğinde, siyasetçi Sinan Ateş katledildi. 48 saat geçti. Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok "dedi.

Davutoğlu'ndan AK Parti ve MHP'ye Sinan Ateş tepkisi: 48 saat geçti, hala ses yok

Eski Ülkü Ocakları Başkanı, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık'ta arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmandan çıktıkları sırada, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ateş yaşamını yitirirken, Bozkurt da yaralandı.

DAVUTOĞLU'NDAN SİNAN ATEŞ TEPKİSİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sinan Ateş'in silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi üzerine sessizliğini koruyan AK Parti ve MHP'ye tepki gösterdi.

"48 SAAT GEÇTİ, HALA SES YOK"

Davutoğlu, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı: "Ankara'nın göbeğinde, siyasetçi Sinan Ateş katledildi. 48 saat geçti, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok. Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor? ya da birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor?

"BU KİRLİ OYUNLARA KARŞI OMUZ OMUZA VERELİM"

Gerilimlerin acı bedellerini ödemiş sağcı, solcu, ülkücü, devrimci, laik, muhafazakar, Türk, Kürt, Sünni, Alevi bütün duyarlı kesimlere ve aydınlara sesleniyorum. Bu kirli oyunlara karşı omuz omuza uza verelim ve Cumhuriyetimizin 100. yılını toplumsal barış ve uzlaşı yılı yapalım."

Davutoğlu: 'Sinan Ateş Katledildi. 48 Saat Geçti, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından Ses Yok'

Kaynak: ANKA / Güncel

Sinan Ateş Ankara Politika Güncel Haberler

AdminAdmin