GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-01-2024 20:25

Depremzede Azra bebek için Sakarya'dan seferberlik

SMA TİP 1 hastası olan Azra bebek, tedavi olmak için Sakaryalılardan destek bekliyor.

Depremzede Azra bebek için Sakarya'dan seferberlik

Adıyaman'da 6 Şubat depreminde enkaz altında kalan anne karnındaki Azra bebek, dünyaya geldikten 13 gün sonra SMA TİP 1 ilerleyici kas hastalığı tanısı aldı.

Mersin Valiliği'nden izin alarak yardım kampanyası başlatan aile, maalesef Mersin'de çok fazla SMA'lı bebek olması sebebiyle sesini duyuramadı.

Azra bebeğin yaşam mücadelesi, aileyi Sakarya'ya getirdi. Depremden en fazla acı çeken, kendilerine en iyi anlayacak ve destek olacak Sakarya halkına, Azra'nın yaşam mücadelesini emanet eden aile, 1 milyon 819 bin 500 dolarlık tedavi bedeli olan yaklaşık 55 milyon lirayı kısa sürede toplayıp, kızlarının sağlıklı bir birey olarak hayatına devam edebilmesi için destek bekliyor.

Azra bebeğin babası Halil İbrahim Özdemir, "Azra'mızın tedavisi için bize yardım edecek hayırseverleri bekliyoruz. Sakarya halkının yardımıyla Azra'mızın hayatını kurtaracağız" dedi.

Anne Ayşe Özdemir ise, "Azra'mız bizim canımız. Onun sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Sakarya halkının desteğiyle Azra'mızı hayata tutacağız" diye konuştu.

Azra bebeğin yaşam mücadelesi, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Sakaryalı vatandaşlar, Azra bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyaya destek olmak için sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

EditörEditör