GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-10-2022 10:03   Güncelleme : 17-10-2022 10:03

Dev maçta 4 gol var, kazanan yok!

Tüm Spor - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki dev kapışmada Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Dev maçta 4 gol var, kazanan yok!

Beşiktaş ile Trabzonspor, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2 sona erdi.

Beşiktaş'ın gollerini 29. dakikada Larsen kendi kalesine ve 70. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise 11. dakikada Gomez ve 36. dakikada Trezeguet'den geldi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 19'a, Trabzonspor ise 18'e çıkardı.

Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Hatayspor'la karşılaşacak. Trabzonspor ise Sivasspor'u konuk edecek.

Yusuf Yazıcı kırmızı kart gördü!

90+5. dakikada Yusuf Yazıcı'nın Gedson Fernandes'e yaptığı müdahale sonrasında hakem Ali Şansalan, Yusuf'a sarı kart gösterdi. Daha sonra VAR'dan pozisyonu izleyen Ali Şansalan, Yusuf Yazıcı'ya direkt kırmızı kart verdi.

Beşiktaş, Trabzospor’u 6 maçtır evinde yenemiyor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, siyah-beyazlıların rakibi karşısında iç sahadaki kazanamama serisi 6 maça çıktı.

Rakibini sahasında en son 5 Kasım 2016 tarihinde mağlup eden Beşiktaş, bu maçın ardından iç sahada çıktığı 6 maçta da rakibine diş geçiremedi. Siyah-beyazlı ekip, taraftarı önündeki son 6 karşılaşmada Trabzonspor’a karşı 4 beraberlik alırken, 2 mücadeleden de yenilgiyle ayrıldı. Kara Kartal’ın mağlup olduğu 2 maçta da Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’ydı.

Ghezzal maça devam edemedi

Sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen ve 7 maç sonra Trabzonspor karşılaşmasıyla 11 kişilik kadroya dönen Rachid Ghezzal, mücadeleyi tamamlayamadı.

Tecrübeli oyuncu, 44. dakikada yaşanılan bir pozisyon sonrası oyuna devam edemedi ve sağlık ekibinin müdahalesi sonrası 45+1. dakikada yerini Nathan Redmond'a bıraktı.

Cenk Tosun siftah yaptı

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımdaki 3. sezonunda ilk golü Trabzonspor karşısında attı.

Dele Alli'nin yerine 68. dakikada oyuna giren Cenk Tosun, 70. dakikada Weghorst'un direkten dönen topunu tamamlayarak skoru 2-2'ye getiren golü kaydetti.

Weghorst golü unuttu

Beşiktaş'a sezon başında transfer olan Wout Weghorst golsüzlük serisini 3 maça çıkardı.

Geride kalan 10 haftada 3 gol kaydedebilen Hollandalı oyuncu, 7. haftadaki İstanbulspor maçının ardından Fenerbahçe, Bitexen Giresunspor maçlarından sonra Trabzonspor maçını da boş geçti.

Weghorst, İstanbulspor dışında VavaCars Fatih Karagümrük ve Demir Grup Sivasspor maçlarında gol sevinci yaşamamıştı.

Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ali Şansalan, Cevdet Kömürcüoğlu, Süleyman Özay

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Montero, Masuaku, Josef, Salih Uçan (Dk. 67 Gedson), Ghezzal (Dk. 45+1 Redmond), Dele Alli (Dk. 67 Cenk Tosun), N'Koudou (Dk. 84 Muleka), Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı (Dk. 85 Denswil), Gbamin, Hamsik (Dk. 80 Yusuf Yazıcı), Abdülkadir Ömür (Dk. 56 Umut Bozok), Bakasetas (Dk. 80 Siopis), Trezeguet, Maxi Gomez (Dk. 56 Bardhi)

Goller: Dk. 11 Maxi Gomez, Dk. 36 Trezeguet (Trabzonspor), Dk. 28 Larsen (Kendi kalesine), Dk. 70 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 90+6 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 32 Bakasetas, Dk. 90+2 Bardhi, Dk. 90+7 Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Dk. 90+2 Rosier, Dk. 90+5 Cenk Tosun (Beşiktaş)

AdminAdmin