SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 15:56

DEVA Partisi Adayları Ziyaret Etti! Erdoğan ve Başnuh Ziraat Odasında!

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve DEVA Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ercan Başnuh, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş'i ziyaret etti. Ziyarette üreticinin sorunlarını dinleyen Erdoğan ve Başnuh, çözüm önerileri sundu.

DEVA Partisi Adayları Ziyaret Etti! Erdoğan ve Başnuh Ziraat Odasında!

Ercan Başnuh: Halkımız Rahat Edecek Bir Şehir İstiyoruz

Ziyarette konuşan Başnuh, "Halkımızın rahat edeceği, yaşanabilir bir şehir istiyoruz. Esnaf ve sanayicinin sorunlarını çözmeye yönelik projelerimiz var. Vatandaşın sorununa çözüm arayan ve çözen kadrolarla görev yapacağız. Çözüm üretmek, çalışmak lazım. Sadece sosyal medya ile vatandaşın kalbini kazanılamaz. Sosyal medya belediyeciliği ile hizmet belediyeciliğinin gerekleri yerine getirilemez. Bizim öncelikli vazifemiz halkımıza, Adapazarı'na hizmet etmek, trafiği rahat, cadde ve sokakları temiz, aydınlık, güvenli, huzurlu ve mutlu bir şehir tesis etmektir" dedi.

Mehmet Erdoğan: Temiz Siyaset ve Dürüst Belediyecilik

Büyükşehir Adayı Mehmet Erdoğan ise, "Vatandaşlarımızı, başka bir belediyeciliğin de mümkün olduğuna ikna etmek zorundayız. Bu anlayış, öz kaynaklarını geliştirecek, merkezi yönetime bağlı olmadan da iş ve hizmet üretecek kurumsal yapıya sahip yeni ve güçlü bir belediyecilik anlayışıdır. Temiz siyaset ve dürüst belediyeciliğin etik kurallarını uygulayacağız ve performans ölçümü yapılacak ve denetleneceğiz. Bunu hep beraber yapacağız. Tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum: Sadece şikayetçi olmakla, küsmekle, sandığa gitmemekle sorunlarımızı aşamayız. Ülkemiz ve şehrimizin geleceği için önümüzdeki yerel seçimlerde, bu iktidara bir sarı kart göstermek için önümüzde önemli bir fırsat var" dedi.

Ziyarette Başkan Ercan Ateş de çiftçinin sorun, istek ve sıkıntıları aktardı.

EditörEditör