SİYASET
Giriş Tarihi : 19-01-2024 14:57

"DEVA Partisi Sakarya'da Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Resmi Başvurusunu Gerçekleştirdi"

"Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Sakarya Kurucu İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Erdoğan, DEVA Partisi il başkanlığı binasında düzenlenen törende, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak için resmi başvurusunu tamamladı.

Başvuru sonrasında bir açıklama yapan Erdoğan, “En büyük destekçim öncelikle ailem, partili arkadaşlarım ve tüm Sakaryalı hemşehrilerim olacaktır. İttifakımızı tüm Sakaryalı hemşehrilerimizle kuracağız. DEVA Partisi olarak hazırız. Sakarya'nın sorunlarını biliyoruz ve çözüm için yola çıktık. Genel merkezimizin ortaya koyduğu eylem planlarıyla hazırız. Bu yolda Allah'ın yardımı ve tüm Sakaryalı hemşehrilerimizin desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum. Partili-partisiz tüm Sakaryalı hemşehrilerimize destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız" dedi.

5415B2Da C42B 4A37 B84B 5F7151B7A44C

DEVA Partisi'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunan Erdoğan, önümüzdeki dönemde Sakarya için projelerini açıklamaya hazırlanıyor."

AdminAdmin