SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 14:56

DEVA Partisi Sakarya'da Saha Ziyaretlerine Hız Verdi:

DEVA Partisi'nin Sakarya belediye başkan adayları, seçim öncesi saha ziyaretlerine hız vererek vatandaş ve esnafın nabzını tuttu. DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve diğer ilçe belediye başkan adayları, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak onların taleplerini dinledi. İşte DEVA Partisi'nin saha ziyaretleri hakkında detaylar...

DEVA Partisi Sakarya'da Saha Ziyaretlerine Hız Verdi:

DEVA Partisi'nin Sakarya belediye başkan adayları, seçim öncesi yoğun bir tempo ile saha ziyaretlerine devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan liderliğindeki DEVA Partisi ekibi, Adapazarı'ndan Hendek'e, Karasu'dan Kaynarca'ya kadar birçok ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Erdoğan, esnafa selam vererek hal hatır sorarken, diğer adaylar da şehirdeki farklı noktalarda vatandaşlarla sohbet ettiler.

Thumbnail Deva Adayları Sahada (3)

Mehmet Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Biz DEVA olarak vatandaşlarımızın nabzını tutmak, onların taleplerini dinlemek ve çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmek istiyoruz. Saha ziyaretlerimizde karşılaştığımız en yaygın talepleri değerlendiriyoruz. Halkımıza dürüst ve şeffaf bir belediyecilik sözü veriyoruz" dedi. Seçim kampanyası sürecinde vatandaşların beklentilerine odaklanan DEVA Partisi, sahada yaptığı etkileşimlerle halkın güvenini kazanmaya devam ediyor.

Thumbnail Deva Adayları (8)

Deva Adayları Sahada (1)

EditörEditör