SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 11:56

DEVA Partisi Serdivan'da Murat Durak ile Yola Çıkıyor!

DEVA Partisi, Serdivan Belediye Başkan adayı olarak Murat Durak'ı görkemli bir törenle Ankara'da tanıttı. Törene partinin yönetim kadrosu, milletvekilleri ve teşkilatlardan yoğun katılım gerçekleşti.

DEVA Partisi Serdivan'da Murat Durak ile Yola Çıkıyor!

Partinin ilk kuruluş aşamasında kurucu il başkanı ve şimdi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Erdoğan ile birlikte Sakarya’da DEVA Partisi’ni kurmak için giden 5 kişilik heyet içerisinde yer alan kurucu üye Murat Durak, DEVA Partisi’nin Serdivan Belediye Başkan adayı oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Genel Başkan Ali Babacan’ın takdimi sonrasında eski Hazine müsteşarı İbrahim Çanakcı, İstanbul Milletvekili İdris Şahin, İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ankara milletvekili eski bakan Sadullah Ergin, Tekirdağ milletvekili Cem Avşar ve Balıkesir milletvekili Burak Dalgın tanıtım töreninde Murat Durak’a tebriklerini iletip hatıra fotoğrafı çektirirken renkli anlar yaşandı.

“ALLAH UTANDIRMASIN”

Murat Durak tanıtım töreninin ardından şu açıklamayı yaptı: Bir yola çıkıyorum. Problemleri görüyorum, çözümlerini biliyorum. Serdivan’ın, Önce Türkiye’ye, sonrasında Dünya’ya örnek bir ilçe olması mümkün. Vira Bismillah… Başlıyoruz… Allah utandırmasın.” dedi.

Murat Durak Kimdir?

Murat Durak Kimdir?

DEVA Partisi'nin kuruluş aşamasında yer alan ve Sakarya'da partinin kurulmasına öncülük eden Murat Durak, Serdivan'da değişimin sembolü olmaya hazır. Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleşen tanıtım töreninde Genel Başkan Ali Babacan'ın takdimiyle Durak, Serdivan'a hizmet etme arzusunu dile getirdi.

EditörEditör