SİYASET
Giriş Tarihi : 01-11-2023 13:53

DEVA Partisi'nde yoğun mesai

Yerel seçimler öncesinde Sakarya genelinde anket çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi, 30 Ekim Pazartesi günü il başkanlık binasında ilçe başkanları ve il yöneticileri ile yaptığı toplantı ile 1Kasım 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gercekleşecek kongre takvimini başlattı.

DEVA Partisi'nde yoğun mesai

Yerel seçimler öncesinde Sakarya genelinde anket çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi, 30 Ekim Pazartesi günü il başkanlık binasında ilçe başkanları ve il yöneticileri ile yaptığı toplantı ile 1Kasım 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gercekleşecek kongre takvimini başlattı.

KONGRE TAKVİMİ BAŞLADI

DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile tüm ülke genelinde başlatılan kongre ve yerel seçim hazırlıklarını birlikte değerlendiren Sakarya İl Başkanı Ercan Başnuh, 2023 yıl sonuna kadar ilçe kongrelerini tamamlayarak, 2024’ün ilk aylarında da il kongresini gercekleştireceklerini söyledi.

İl Başkanı Ercan Başnuh, Yerel seçimlere hazırlık kapsamında ilçelerde ve Büyükşehirde aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Genel seçimlerde Türkiye siyasetinde sergilenen ve kazanmak için herşeyi mübah kılan üslubun, toplumu siyasetten uzaklaştırdığını, sorunların çözümünde siyasetin vatandaşın gözünde umut kapısı olmaktan çıkardığını söyleyen DEVA Partisi İl Başkanı Başnuh, “Deva Partisi olarak mahallemizi, şehrimizi ve ülkemizi konuşmaya, sorunlara akıl ve bilim çerçevesinde çözüm üretmeye, milletimiz ve ülkemizin umudu olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin