SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 14:11

DEVA Partisi'nden Şok İddia: "Afişlere İzin Verilmiyor, Kamu Gücü Kullanılıyor!"

Sakarya'da DEVA Partisi'nden dikkat çeken bir iddia geldi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, AK Parti'nin afişlere izin vermediğini ve kamu gücünü kullandığını öne sürerek, "Şehirde afiş ve tanıtım izni verilmiyor" dedi.

DEVA Partisi'nden Şok İddia:

Erdoğan'ın İddiaları:

Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  • "Hiçbir siyasi mesajın, hiçbir siyasi gösterimin kullanılması konusunda bizi engelleyici tavırda olmalarının talimatını vermişler. Yani biz mütevazi bütçelerimizle dahi olsa hiçbir reklam veremiyoruz."
  • "Ancak bütün vatandaşlarımız şahittir, bir yerden bir yere giderken şu anda Sakarya’nın her tarafı AK Parti belediye başkanlarının posterleriyle, reklamlarıyla dolu."
  • "Onlara legal olan bize yasal değil. Onların elinde çok büyük kamu gücü var. Çok büyük maddi güçleri var. Ve haksız bir rekabetle 31 Mart yerel seçimlerine giriyoruz."
  • "Kendilerinin güçlü olduğunu düşünüyorlar. Ama inanın biz daha güçlüyüz çünkü haklıyız. Haklı olan güçlüdür. Sahip olduğumuz bu gücü biz milletimizden halkımızdan alıyoruz."

DEVA Partisi'ne Tepki Var mı?

Erdoğan'ın iddiaları sonrası AK Parti'den henüz bir açıklama gelmedi. DEVA Partisi'nin iddialarının doğru olup olmadığı bilinmiyor.

Bu Olayın Sonucu Ne Olacak?

DEVA Partisi'nin iddiaları, Sakarya'da yerel seçimleri gölgeleyecek gibi görünüyor. Bu iddiaların seçim sonuçlarını nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

Mehmet Erdoğan DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir adayı - Sakarya54 –  Sakarya'nın gür sesi

EditörEditör