SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 20:33

DEVA'dan Sakarya'ya çifte aday çıkışı:

Sakarya'da yerel seçimler yaklaşırken, DEVA Partisi'nden iki önemli adaylık açıklaması geldi. Partinin kurucu il başkanı Mehmet Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kesinleşirken, il başkanı Ercan Başnuh da Adapazarı İlçe Belediye Başkan adaylığı için açıklandı.

DEVA'dan Sakarya'ya çifte aday çıkışı:

DEVA Partisi Sakarya İl Başkan vekili Kerem Resul Ballı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun süredir sürdürdüğümüz aday çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Geçtiğimiz hafta, Sakarya Büyükşehir adaylığı için resmi başvurusunu yapan kurucu il Başkanımız Mehmet Erdoğan'ın adaylığı Genel merkezimiz tarafından kesinleştirildi. İl Başkanımız Ercan Başnuh da Adapazarı İlçe Belediye başkan adayı oluyor. 31 Mart yerel seçimine hem Büyükşehirde hem de 16 ilçe de kendi adaylarımızla katılıyoruz" dedi.

Ballı, 27 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 12.00' da Erenler Premıer Inn Otel'de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımı ile aday tanıtım toplantısı yapacaklarını belirterek, "Tüm Sakarya halkını bu iddiayı desteklemek üzere aday tanıtım toplantısına davet ediyoruz" dedi.

EditörEditör