YEREL
Giriş Tarihi : 16-02-2024 12:29

Devlet Bahçeli Fen Lisesi Tamamlandı

Hendek'te yıllardır hayal edilen Devlet Bahçeli Fen Lisesi tamamlandı ve Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi. Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu'nun girişimleri ve Hendek Belediyesi'nin yatırımıyla inşa edilen okul, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında eğitime başladı.

Devlet Bahçeli Fen Lisesi Tamamlandı

Fen Lisesi Hayali Gerçek Oldu:

Hendek için büyük bir ihtiyaç olan Fen Lisesi'nin inşaatı 2022 yılında başlamış ve 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmıştı. 100 milyon liralık yatırımla inşa edilen okul, 1500 metrekare üzerine bodrum üstü 4 kat olarak yükseliyor.

Hendek Belediyesi Sözünü Tuttu:

Hendek Belediyesi, Fen Lisesi'nin yüzde 50'sini tamamlama taahhüdü vermişti. Bu taahhüt de yerine getirildi ve okul Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılacak ihaleyle tamamlanacak olan okul, önümüzdeki eğitim-öğretim yılı başlamadan tamamlanacak.

Başkan Babaoğlu'ndan Teşekkür:

Başkan Babaoğlu, Devlet Bahçeli Fen Lisesi'nin Hendek'e kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanlığı ve okulun inşasında emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Bülbül: Devlet Bahçeli Fen Lisesi Gurur Verici Bir Eserdir

EditörEditör