GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2024 11:51

Dikbayır'dan İçişleri Bakanına eleştiri

Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın seçim çalışmalarına katılarak esnaf ziyareti gerçekleştiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya için eleştiride bulunarak, "İçişleri Bakanı olarak gündeminiz ve göreviniz Silivri Belediye Başkanlığı için oy toplamak mı? " dedi.

Dikbayır'dan İçişleri Bakanına eleştiri

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın mevcut Silivri Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın seçim kampanyasına katılarak esnaf ziyareti gerçekleştirdiği anları resmi sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Ümit Dikbayır, "Görev tanımınız da Belediye Başkan adayına oy istemek için sahaya inmek var mı?" notunu düştü.

Dikbayır, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İçişleri Bakanı olarak gündeminiz ve göreviniz Silivri Belediye Başkanlığı için oy toplamak mı? Seçim güvenliğinden sorumlu bir bakanlık seçim çalışması yapıyor. Görev tanımınız da Belediye Başkan adayına oy istemek için sahaya inmek var mı? Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, yurdun iç güvenliğini ve asayişi, kamu düzenini ve genel ahlakı, Anayasa'da yazılı hak ve hürriyetleri korumak" tan oluşmaktadır."

EditörEditör