GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2024 11:46

Dikbayır'dan İYİ Parti İçin Çarpıcı İddialar!

Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, tv100’de Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı programına katılarak çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Dikbayır'dan İYİ Parti İçin Çarpıcı İddialar!

Dikbayır, İYİ Parti'nin seçim sonuçlarına ilişkin yorum yaparken, "Bile bile lades derler ya öyle oldu. İYİ Parti'nin seçmen yapısını çok iyi biliyorum. İYİ Parti'nin bu ülkeye lazım olduğunu düşünenlerdenim. İYİ Parti'yi çok büyük mücadelelerle kurduk. Meral Akşener doğru bir karar almıştır" dedi. Ayrıca, daha önce Meral Akşener’in güven oyu alması gerektiğini söylediğini ve İYİ Parti'nin mevcut adaylarından birini desteklediğini belirttiği Sayın Müsavat Dervişoğlu için Genel Başkanın özel kaleminin delegeleri aradığını iddia etti.

Ümit Dikbayır ayrıca, Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Sizi engelledi mi?" sorusuna, "Burada söylemek doğru değil ama beni de aylar önce takipten çıktı. Önceden takipten çıktı sonra da engelledi" şeklinde cevap verdi.

Parti içindeki yapının farklı olduğunu vurgulayan Dikbayır, "Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir" açıklamasını yaptı.

AdminAdmin