SİYASET
Giriş Tarihi : 15-12-2023 11:40

Dikbayır'ın şoförün ses kaydı yayınladı

İYİ Parti’den istifa eden ve bağımsız milletvekili olan Ümit Dikbayır‘ın, "Ajanlık teklif ettiler" diye ismini gündeme getirdiği şoförü sosyal medya hesabından İyi Parti eski il Başkanı Selçuk kılıçaslan ve yeni il başkanı Ahmet Uçak ile yaptığı görüşmenin ses kaydını yayınladı.

Dikbayır'ın şoförün ses kaydı yayınladı

Yalanı lisan, iftirayı silah yapan müfteriler @SKILICASLAN54 ve @uckahmet1 hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. Ekmeğimle oynamakla tehdit edip, özel kalem @esmabekar2 için ajanlık yapmamı isterken" yazısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dikbayır'ın şoförü ses kaydı içeren iki video yayınladı

 Selçuk Kılıçaslan, İyi Parti Lideri Meral Akşener'in Özel Kalemi Esma Bekar ve İyi Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak'ın fotoğraflarının yer aldığı 2.20 saniyelik videolar ile hazırlanan ses kaydında Kılıçaslan'ın bağımsız milletvekili Ümit Dikbayır'ın şoförlüğü yapan isime terkinleri bulunuyor. 

Kılıçaslan'ın konuşmasının bir bölümünde iyi Parti'den istifa eden Ümit Dikbayır ve Yavuz Ağıralioğlu'nu ismini vererek, partiden uzaklaştırmak için nasıl davrandıklarını anlatan ses kayıtları yer aldı. 

İyi Partide  önce Ankara sonra Sakarya sıçrayan parti içi çekişm de yaşanan bu son durum ile konunun yargıya intikal etmesi de bekleniyor.  Whatsapp Gorsel 2023 12 14 Saat 205522 D2B5B7Ab

AdminAdmin