GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 12:52

Dilan Polat'ın Sakarya Şubesi'ni yönetiyorlardı; O fenomenlerin mal varlıklarına el kondu

Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat - Engin Polat soruşturmasının ardından "Şampiyonlar Ligi" olarak bilinen fotoğrafta yer alan Sakarya bağlantılı fenomenlerin de mal varlıklarına el konuldu.

Dilan Polat'ın Sakarya Şubesi'ni yönetiyorlardı; O fenomenlerin mal varlıklarına el kondu

Türkiye genelinde güzellik merkezleri bulunan sosyal medya fenomenleri Dilan Polat - Engin Polat çiftinin tutuklandığı soruşturmanın yankıları devam ediyor. Gözler; Dilan Polat'ın 2019 yılında "Şampiyonlar Ligi" olarak isimlendirerek paylaştığı fotoğrafta yer alan, çoğu aynı şekilde güzellik merkezi işi yapan sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti.

12 Kişinin Mal Varlıklarına El Konuldu

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında söz konusu fotoğrafta bulunan ve Dilan - Engin Polat çifti gibi sosyal medyada paylaştıkları lüks hayatlarıyla dikkat çeken 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konularak yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Ayrıca başka bir soruşturma kapsamında sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz'ün de mal varlığı değerlerine el konulduğu öğrenildi.

Dilan Polat Sakarya Şubesini Yönetiyorlardı

Söz konusu kişiler arasında Dilan Polat Güzellik Merkezlerinin Sakarya'nın Serdivan İlçesinde bulunan şubesini işleten Yavuz Selim Korkut - Merve Nur Korkut (Akyüz) çifti ve Tuğba Demir (Eşi Ömer Bağ) da bulunuyor.

Dilan Polat Güzellik Merkezlerinin Sakarya ile birlikte Karabük ve Pendik'in de aralarında bulunduğu bazı şubelerini işleten ortakların sosyal medya hesaplarını yaklaşık 2,5 milyon kişi takip ediyor.

Tuğba Demir (Bağ) ve Ömer Bağ'ın ailelerinin Sakarya'da yaşadığı ve çiftin Sakarya'da da evlerinin olduğu biliniyor.

Çift, sosyal medya hesaplarından sık sık Sakarya'daki evleri ve doğada yaptıkları gezilerden görüntüler de paylaşıyor.

AdminAdmin