GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 12:26   Güncelleme : 29-02-2024 14:36

Diyanet Sen ve Din Görevlileri Derneği Bölge Toplantısı Güneşler/Yağcılar Bölgesi'nde Gerçekleşti

Diyanet Sen Adapazarı Yönetimi ve Adapazarı Din Görevlileri Derneği, bu seneki Bölge Toplantılarının 5.'sini Güneşler/Yağcılar Bölgesi'ndeki din görevlileriyle gerçekleştirdi. Toplantıda, ortak problem ve sıkıntıların çözümü noktasında görüş ve öneriler paylaşıldı.

Diyanet Sen ve Din Görevlileri Derneği Bölge Toplantısı Güneşler/Yağcılar Bölgesi'nde Gerçekleşti

Toplantıya Diyanet Sen Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Samast, Adapazarı Din Görevlileri Derneği Başkanı Bedri Başer ve bölgedeki din görevlileri katıldı.

Diyanet Sen Adapazarı Yönetimi ve Adapazarı Din Görevlileri Derneği olarak bu senenin 5. Bölge Toplantısını Güneşler/Yağcılar Bölgesinde gerçekleştirdik. Toplantıya katılan Din Görevlilerimizle bir araya gelerek ortak sorunları ve çözüm önerilerini ele aldık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamayanları da anlayışla karşıladık. Amacımız, bölgedeki din hizmetlerini daha etkin bir şekilde yürütmek ve toplumsal ihtiyaçlara daha iyi cevap verebilmek için iş birliği içinde çözümler üretmekti. Bu tür etkinliklerin devam ederek din hizmetlerinin kalitesini artıracağına inanıyoruz.

EditörEditör