GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 14:05

Dünyada Bir İlk: Modern Eğitim Koleji Öğrencileri için Macera Parkı Açtı!

Dünyada bir ilk! Modern Eğitim Koleji, öğrencileri için Macera Parkı yaptı. Bu atılım ile Modern Eğitim Koleji, eğitim sektöründe yeni bir çığır açarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Dünyada Bir İlk: Modern Eğitim Koleji Öğrencileri için Macera Parkı Açtı!

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından Modern Eğitim Koleji, geleceğimizin teminatı olan çocukların en iyi eğitimi almaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2017 yılında eğitim ve öğretime başlayan Modern Eğitim Koleji, sosyal-duygusal gelişimi ve akademik başarısı yüksek, kendini en iyi şekilde ifade edebilen bireyler yetiştirmeye odaklanıyor.

Her yıl eğitim kalitesini daha da yükselten Modern Eğitim Koleji, Türkiye'nin en nitelikli üniversitelerinden uzmanlarla iş birliği yaparak eğitim sistemini sürekli olarak güçlendiriyor. Standartların ötesinde bir eğitim sunan Modern Eğitim Koleji, çocukların sosyal yaşamlarını da önemsiyor ve öğrencilerine spor tesisleri ve çalışma atölyeleri gibi birçok imkan sunuyor.

Macera Parkına 450 öğrenci misafir oldu - Levent Candan Haber

Çocukların tüm gelişimsel faaliyetlerini üst seviyeye çıkarmayı ilke edinen Modern Eğitim Koleji, öğrencilerinin bedensel gelişimine katkı sağlamak için Adventure Parkı hizmete açtı. Akademik eğitimde de öncü olan Modern Eğitim Koleji, anaokul ve ilkokulda çift dil eğitimi vererek öğrencilerin en nitelikli şekilde İngilizce öğrenmesini sağlıyor.

Modern Eğitim Koleji; sadece okul değil bir yaşam merkezi mottosuyla, sanatta, sporda ve müzikte en üst seviyede uygulamalar yaparak çocuklara ulaşabilecekleri tüm sosyal, fiziksel ve akademik olanakları sunuyor.

Modern Eğitim Koleji ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı A. Ersin Gülel, "Dört duvar arasında sıkışmış eğitimi kalıplarından kurtarıp geleceğimiz olan çocuklara daha iyi bir eğitim ve gelecek sunmak için bu okulu kurdum." dedi.

Gülel, koleji açtığı günden bu yana kendini eğitime adadığını ve çocuklara daha nitelikli bir eğitim vermek için fiziki ve sosyal gelişimlerinin daha nitelikli hale getirilebilmesi için tüm imkanlarıyla çalışmakta olduğunu bildirdi

EditörEditör