GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-10-2022 15:51   Güncelleme : 23-10-2022 15:51

Dünyanın beklediği maçta kazanan Islam Makhachev oldu!

Tüm Spor - Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Islam Makhachev, Brezilyalı boksör Charles Oliveira'ya beklemediği bir mağlubiyet yaşatarak, hafif sıklette UFC kemerinin yeni sahibi oldu.

Dünyanın beklediği maçta kazanan Islam Makhachev oldu!

Karma Dövüş Sanatları UFC'de boks sevelerin merakla beklediği mücadelede Islam Makhachev ile Charles Oliveira dün gece ringe çıktı.

Khabib Nurmagomedov'un halefi olarak gördüğü Islam Makhachev, Brezilyalı boksör Charles Oliveira mağlup etmeyi başardı.

​Karşılaşma öncesi favori gösterilen Brezilyalı rakibini ikinci rauntta pes ettiren Islam Makhachev hafif sıklette UFC kemerinin yeni sahibi oldu.



Islam Makhachev: "Hayatım boyunca bunun için çalıştım"

Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Islam Makhachev, Charles Oliveira'nın 11 maçlık galibiyet serisini bitirdiği maçın ardından, "Hayatım boyunca bu an için çalıştım. Hepinize teşekkür ederim." dedi.



Khabib Nurmagomedov: "Islam için çok mutluyum"

Antrenörlüğünü yaptığı Islam Makhachev'in galibiyetinin ardından konuşan Khabib Nurmagomedov; "Islam için çok mutluyum. Günlerdir herkes Oliveira'yı favori gösteriyordu ama Islam çıktı ve onu yendi. Yıllardır birlikte bugünü görebilmek için çalıştım. Şimdi doğrudan Avustralya'ya uçmasını ve Volkanovski ile dövüşmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.



Charles Oliveira, "ilk raundda nakavt edeceğim" demişti...

Karşılaşma öncesi favori gösterilen Charles Oliveira hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Islam Makhachev'e sadece 2 raund karşı koyabilen Brezilyalı boksör, mücadele öncesi yaptığı açıklamada, "Islam Makhachev'i ilk raundda nakavt edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

ISLAM MAKHACHEV BİTİRDİ! pic.twitter.com/sm0QOdb3V6

— S Sport Plus (@ssportplustr) October 22, 2022




AdminAdmin