SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 14:11

Duran’dan, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı mesajı

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen zincirleme kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı mesajı yayımladı.

Duran’dan, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı mesajı

Duran, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır ve metanet, yaralananların ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

Duran, mesajında, " Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen zincirleme kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralıların bir an önce iyileşmesini diliyorum. Rabbim milletimizi, ülkemizi her türlü kazadan, musibetten korusun." ifadelerini kullandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazanın Türkiye’yi derinden üzdüğünü belirten Duran, mesajının devamında "Bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Milletimizin her türlü felaketten korunması için dua ediyor, bu elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına en derin taziyelerimi sunuyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımızın da bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Milletimizin her türlü felaketten korunması için dua ediyorum." İfadelerine yer verdi.

AdminAdmin