GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-12-2022 11:36   Güncelleme : 06-12-2022 11:36

Efsane futbolcudan Katar'da büyük skandal! Stat çıkışı Youtuber'ın suratını tekmeledi

Efsane futbolcu ve Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o herkesi şok eden bir olaya karıştı. Eto'o, Dünya Kupası'nda oynanan Brezilya-Güney Kore maçının çıkışında görüntülerini çeken Cezayirli bir Youtuber'a saldırarak, yüzüne tekme attı. Yaşanan olaylar saniye saniye kayıt altına alınırken, efsane futbolcuya bu hareketinden dolayı tepki yağdı.

Efsane futbolcudan Katar'da büyük skandal! Stat çıkışı Youtuber'ın suratını tekmeledi

2022 Dünya Kupası son 16 turunda Brezilya'nın Güney Kore'yi yendiği karşılaşmanın ardından stat çıkışı efsane futbolcu Samuel Eto'o büyük bir skandala imza attı.

KAYDA ALINMASINA ÇOK SİNİRLENDİ

Katar'da 974 Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi tribünden takip eden Eto'o maçın ardından stat çevresindeki hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. O sıralarda efsane futbolcuyu kendisini kayda alan bir Youtuber çok sinirlendirdi.

YÜZÜNE TEKME ATTI

Sinirden çılgına dönen Eto'o Said Mamouni isimli Cezayirli Youtuber'ı önce kovaladı, ardından da diziyle yüzüne vurdu. Tekmenin etkisiyle Mamouni yere yığılırken araya giren taraftarlar Eto'o'yu olay yerinden uzaklaştırdı. Aynı zamanda Dünya Kupası elçisi olan Eto'o'nun bu hareketi büyük tepki çekti.

Haberler.com - Spor

Samuel Eto'o kavga Spor Haberler

AdminAdmin