YEREL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 12:10

Ekrem Yüce: Bu bir soykırımdır

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Gazze’de bir hastanedeki masum sivilleri, kadınları, çocukları gözetmeksizin onları hedef almak soykırım demektir” dedi.

Ekrem Yüce: Bu bir soykırımdır

Türkiye genelinde katliama tepki yağarken sokaklara dökülenler saldırıyı protesto ediyor. Sakarya'da da vatandaşlar Demokrasi Meydanı'nda toplanıp katliamı protesto etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de meydana geldi. Meydanda kalabalığa konuşan Başkan Yüce, “Gazze’de bir hastanedeki masum sivilleri, kadınları, çocukları gözetmeksizin onları hedef almak soykırım demektir. İsrail yönetimi tüm kırmızı çizgileri aşmıştır! Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir zaman görülmemiş bu hain saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz. Filistin’deki katliama dur demek için vatandaşlarımızla birlikte meydanlardayız. Filistin’de çocuklara, kadınlara, sivillere yönelik gerçekleştirilen katliama dur demek adına vatandaşlarımızla meydanlardayız. Hemşehrilerime göstermiş oldukları insanca, Müslümanca tutum için teşekkür ederim. Allah bizleri özgür Filistin’de buluştursun” dedi.

AdminAdmin