SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:41

Ekrem Yüce Veda Etti: "Hakkınızı Helal Edin!"

5 yıllık görev süresini tamamlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Tv264 ekranlarında Sakaryalılara veda etti. Yüce, 5 yıl içerisinde kırgınlıklarının olmadığını ama Allah’a havale ettikleri olduğunu söyledi.

Ekrem Yüce Veda Etti:

2019 yerel seçimlerinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem Yüce, 5 yıllık görev süresini tamamladı.

"KIRGINLIĞIM YOK ALLAH'A HAVALE ETTİKLERİM VAR"

Sakaryalılara Tv264 ekranlarında veda eden Yüce, görev süresi içerisinde kırgınlığı olmadığını ifade ederken, “Bu süre içerisinde iftira atanları, yanlış beyan yapanları da Allah’a havale ediyoruz” dedi.

Başkan Yüce’nin canlı yayında öne çıkan açıklamaları.

*Biz bu şehirde herkesle beraber yaşıyoruz. Bütün partiler de bizim için saygındır. Ben kendimi nerede konuşlandırdım, uzun yıllar Fazilet Partisi’nde görev yaptım. Çizgin hep böyle gelmiştir. Sakarya’daki şekillendirme görevini Cumhurbaşkanımız bize verdi. AK Parti kurma aşamasında bu kardeşiniz çok büyük emek vermiştir. Sakarya’da en uygun arkadaş budur dediğim Hasan Ali Çelik’in beratını Cumhurbaşkanına ben verdim. Ben reise sadık bir insanım.

ADAYLIK TEKLİFİ GELDİ Mİ?

*Teklifi getirdiler ancak ben reise sadık bir insanım. Daha sonra çatı aday söz konusu oldu. Parti değiştirme dediler. Böyle bir oluşumda Sakarya Büyükşehir kazanılır mıydı? Kazanılmaz mıydı? Ben ama meyil etmedim ancak saygı duydum. Nezaket gösterdiniz.

BAŞKANLIKTAN SONRA NASIL BİR YOL İZLEYECEK?

*Bir müddet gözlemlemeye ihtiyacım var. Ortamı gözlemleyeceğim. Bununla ilgili önemli teklifler var. Bazı şirketlerden CEO teklifleri var. Temaslarımız sürüyor, zaman içinde değerlendiririz. Özel sektör ile ilgili düşüncelerimiz var.

"ŞEHRİME SEVGİMDEN DOLAYI FEDAKARLIK YAPTIM"

*Şehir seviyorum demekle sevilmez. Fedakar olacaksın, taleplere cevap vereceksin. Şehrime sevgimden dolayı fedakarlık yaptım.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

*Bilerek kırdığımı hatırlamıyorum. Bilmeyerek kırmış olduklarım olabilir ne olur hakkınızı helal edin. Kimsenin hakkı ile huzura çıkmak istemiyorum. Bunun bir kefaleti var ise bedelini de öderim. Her yerde izlerimin olduğu Sakarya’daki kardeşlerime haklarımı helal ediyorum.

EditörEditör