YEREL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 10:23

Ekrem Yüce'den adaylık açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kasım ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Biz hizmete aşık ve hizmete amadeyiz. Onun için bu konu hakkında kimse sokak sokak gezmesin. Aday olmayacak diyerek de kendine göre pay çıkarmasın. Varsa bildiği bana gelsin." ifadelerini kullanarak yerel seçimlerde aday olduğunu açıkladı.

Ekrem Yüce'den adaylık açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Ekrem Yüce başkanlığında Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

67 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısında Başkan Ekrem Yüce, adaylık konusuna açıklık getirdi.

Başkan Yüce, "Biz görevimize devam ediyoruz ama siyasi irade ne karar verirse ona saygılıyız. Tabi bunlar bizim aday olmayacağımız anlamına gelmiyor. Başta Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve onun kararları gerekiyor. Bu karar doğrultusunda biz hizmete aşık ve hizmete amadeyiz. Onun için bu konu hakkında kimse sokak sokak gezmesin. Aday olmayacak diyerek de kendine göre pay çıkarmasın. Varsa bildiği bana gelsin. Bu duygularla inşallah büyüklerimizin de takdiriyle hizmet verme şansı devam edilirse hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz." diyerek yerel seçimlerde aday olduğunu açıkladı.

AdminAdmin