SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 16:44

Ekrem Yüce'den Mecliste "Hizmette Rekor" Raporu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi'nde 5 yılı değerlendiren Başkan Ekrem Yüce, "20 proje sözü vermişken görevi 202 projeyle bitirdiklerini" açıkladı. Türkiye çapında örnek olan Karaman GES, Darıçayırı Barajı, Hızırilyas Laboratuvarı projelerini anlatan Yüce, SASKİ ile 5 milyar 136 milyon TL'lik rekor yatırıma imza attıklarını ifade etti.

Ekrem Yüce'den Mecliste

"5 Yılımız Dolu Dolu Geçti"

Yüce, "5 yılımız dolu dolu geçti. 20 proje sözü vermiştik tam 10 katını hayata geçirdik. İşimizi ilk günkü aşkla yaptık ve gündüz-gece çalıştık" dedi. Yüce, SASKİ'nin son 5 yılda hayata geçirdiği projeleri tek tek anlatarak şehrin altyapısının geldiği noktaya işaret etti.

Yüce’den Mecliste ‘Hizmette Rekor’ Raporu5

Rekor Yatırımlar, Rekor Hizmetler

Son dönemde şehrin dört bir yanında altyapının gücüne güç katan tamamlanan ve devam eden projeler için 5 milyar 136 milyon TL yatırım yaptıklarını açıklayan Yüce, 446 kilometre içme suyu, 430 kilometre kanalizasyon ve 178 kilometre yağmursuyu hattı inşa ederek rekor seviyelere ulaşıldığını ifade etti.

Başarının Anahtarı: Hizmet Aşkı

Başkan Yüce, 5 yılda hayatın her alanında hizmet rekorları kırdıklarını ifade ederek, "Seçim öncesi 20 proje sözü verip bu sayıyı 202'ye çıkardıklarını" söyledi. Yüce, "Söz verdiğimizin ötesinde tam 10 katı hizmet gerçekleştirdik. Bu başarımızın en büyük mimarı işimizi ilk günkü aşkla yapmamız. Sakarya'mıza olan sevdamızla, hemşerilerimize olan sevdamızla, hizmet aşkıyla gündüz gece çalıştık." dedi.

Yüce’den Mecliste ‘Hizmette Rekor’ Raporu

EditörEditör