SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 16:40

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

Ellerindeki son ankete göre; yarışı 1,8 puan farkla önde götürdüklerini belirten Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partili seçmenlere dikkat çeken bir çağrı geldi. Kurum, "Burada CHP'ye kazandırmanın ne anlama geldiğini net bir şekilde biliyorlar" dedi.

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçimlere sayılı günler kala ellerindeki son anket sonuçlarını da paylaşarak Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partili seçmenlere çağrıda bulundu.

4 PARTİNİN SEÇMENİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Katıldığı Akit TV canlı yayınında seçimlere kendi adaylarıyla giren Yeniden Refah Partisi (YRP) ve mütedeyyin seçmene yönelik çağrısı sorulan Kurum, YRP ile mayıs seçimlerinde aynı ittifak içerisinde mücadele ederek zafer kazandıklarını söyledi. Seçmenlerin 31 Mart'ta önlerindeki tabloya bakarak karar vereceğine inandığını vurgulayan Kurum, "Burada CHP'ye kazandırmanın ne anlama geldiğini Yeniden Refah Partili seçmenimiz de Saadet Partili seçmenimiz de Gelecek Partili ve DEVA Partili seçmenimiz de net şekilde biliyor. Sandıkta milletimizin geçmişe dönüp bakarak, bu oyların kime nasıl faydası olduğunu düşünerek hareket edeceğine inanıyoruz." dedi.

ELİNDEKİ SON ANKET SONUÇLARI

"Elinizdeki güncel anket verileri nelerdir?" sorusuna da Kurum, "31 Mart akşamı kazanacağız. Bunu gittiğimiz her yerdeki coşkudan, heyecandan, azimden görüyoruz. Sahadaki ilgi, sevgi doğal anketi gösteriyor. 1-1,5 puan biz öndeyiz dediğimiz yerden bunun üzerine koya koya gidiyoruz. Şu an 1,8 puan fark var. Bazı araştırma şirketleri bunun çok daha üzerinde olduğunu da ifade ediyorlar. Üzerine koyarak farkı aça aça büyük bir zaferi kazanıyor olacağız" yanıtını verdi.

"HANİ 'ENGELLENİYORUZ' DİYORLARDI"

İmamoğlu'na son dönemlerde vaatlerini hatırlamaması üzerinden yüklenen Kurum, "Vaatlerini hatırlamayan bir belediye başkanı karşımızda duruyor, 'Ben onu hatırlamadım, öyle bir vaat vermedim, verdim ama başlayamadım. İşte fizibilitesi yetişti, yetişmedi.' gibi bahaneler üretiyor. Hani 'Engelleniyoruz.' diyorlardı ya bu açıklamaları aslında engellenmediklerini de net şekilde ortaya koydu. Kendileri olaydan bihaber." dedi.

DEM PARTİ STANDINA UĞRAR MI?

İstanbul'da herkesin oyuna talip olduğunu vurgulayan Kurum, "DEM Partililerin standına uğrar mısınız?" sorusuna, "Oraya da öbür tarafa da uğrarım. Derneğine de vakfına da giderim. Alevi vatandaşlarımızın tüm vakıflarına, derneklerine gidiyorum." yanıtını verdi. Kurum, kırmızı çizgisinin "terör" olduğunu belirterek "Teröre karşı söylemde netiz. Her türlü terör odağına karşı duruşumuz bellidir. Terörün dışında herkes de bizim kardeşimizdir." dedi.

EditörEditör