TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 13-03-2024 15:45

Elraenn ve Limon Tayfa’nın yeni platformu Kick oldu

Twitch ve Youtube'a rakip olarak gösterilen yayın platformu Kick, önemli isimleri bir bir kendi bünyesine katmaya devam ediyor. Son olarak Elraenn ve Limon Tayfa, Kick platformuna geçiş yaptı. İzleyicilerin merakla beklediği Elraenn'in Kick platformundaki ilk yayın tarihi de belli oldu. Peki, Kick nedir? Elraenn ilk Kick yayını ne zaman?

Elraenn ve Limon Tayfa’nın yeni platformu Kick oldu

Dünyadan ve Türkiye’den yayıncıları transfer etmeyi sürdüren Kick’in kullanıcı sayısı da günden güne artıyor. Son olarak Türkiye'nin popüler yayıncıları Elraenn ve Limon Tayfa, platforma dahil oldu.

Elraenn ve Limon Tayfa’nın yeni platformu Kick oldu: Kick nedir? Elraenn ilk Kick yayını ne zaman? - 1

 

ELRAENN İLK YAYINI NE ZAMAN?

Elraenn kanalının sahibi Tuğkan Gönültaş, 12 Mart Salı günü Twitch kanalında gerçekleştirdiği canlı yayında izleyicileri ile birlikte bu önemli kararı paylaştı.

Gönültaş, kararını "Birçoğunuzun tahmin ettiği üzere, artık Kick platformunda da yayın yapmaya başlayacağım." sözleriyle duyurdu. İlk yayın için 15 Mart'ı işaret eden Gönültaş; “İlk yayınımı bu cuma gerçekleştireceğim. İzleyicilerime hoş bir karşılama sunmak adına özel bir içerik hazırladık. Pasta yayınının ikincisini orada yapacağız." ifadelerini kullandı.

Elraenn ve Limon Tayfa’nın yeni platformu Kick oldu: Kick nedir? Elraenn ilk Kick yayını ne zaman? - 2

KİCK NEDİR?

Twitch ve Kick gibi platformlarda bilgisayar oyuncularının oyun esnasında açtığı yayınlar, onların takipçileriyle sohbet etmelerini sağlıyor. Kick'te içerik oluşturanlar abonelik gelirlerinin yüzde 95'ini alabiliyor.

Oyuncular takipçilerinden bağış alarak veya platformla ortaklık kurarak para kazanabiliyor.Twitch'te olduğu gibi kategoriye veya oyun başlığına göre filtreleyebildiğiniz bir canlı yayın sayfası ve izleyiciler ile yayın yapan kişinin birbiriyle konuşabileceği bir sohbet butonu var.

EditörEditör