GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2023 13:09   Güncelleme : 07-09-2023 13:09

Emniyet'ten 4 ilde kritik operasyon! Baskınlarda 14 zehir taciri kıskıvrak yakalandı

Emniyet son dönemdeki başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek 4 ilde eş zamanlı bir çalışma yürüttü. Gelişmeyi aktaran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir tacirinin yakalandığını ifade ederken, operasyonda kilolarca uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahların ele geçirildiğini kaydetti.

Emniyet'ten 4 ilde kritik operasyon! Baskınlarda 14 zehir taciri kıskıvrak yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

4 FARKLI ŞEHİRDE OPERASYON

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığınca yürütülen operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya, 4 farklı şehirde düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silahlar ele geçirildiğini belirterek, " İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir taciri yakalandı.

KOCAELİ'NDE 158 KİLOGRAM ESRAR YAKALANDI

İstanbul'da üç ilçede düzenlenen üç ayrı operasyonda 19 kilogram eroin, 58 kilogram bonzai, 170 kilogram muhtelif içerikte uyuşturucu ile silah ele geçirildi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Kocaeli'nde TEM Otoyolu üzerinde durdurulan bir otobüste yapılan aramada 158 kilogram esrar yakalandı. 1 şüpheli gözaltında" dedi.

BİNGÖL'DE 44 KİLOGRAM KUBAR ESRAR

Operasyonların devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya, Adana ve Bingöl'de gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin de, "Adana'da durdurulan bir araçta yapılan aramada 158 kilogram esrar yakalandı, 1 şüpheli gözaltında. Bingöl İl Jandarma Komutanlığımızca ise Genç kırsalında yapılan aramalarda 150 kilogram toz esrar, 44 kilogram kubar esrar, 3 milyon 325 bin 468 kök kenevir ele geçirildi. Ayrıca İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonlarda da 280 kilogram skunk ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli şahıs da gözaltına alındı" ifadelerini kullandı.

Emniyet'ten 4 ilde kritik operasyon! Baskınlarda 14 zehir taciri kıskıvrak yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanı İstanbul Bingöl Adana Güncel Haberler

AdminAdmin