KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-03-2024 16:16

en çok izlenen 10 kült film

işte en çok izlenen 10 kült film

en çok izlenen 10 kült film

Star Wars - İmparator Fantastik/Bilim Kurgu İnkılap Kitabevi Donald F. Glut  - Arkadaş

Yıldız Savaşları: İmparator: Galaktik İmparatorluk'un zulmü altında direnen İttifak, İmparatorluk'un yeni ölümcül silahı olan Death Star'ı yok etmeye çalışırken, Luke Skywalker güçlü Darth Vader ile yüzleşir.

 

Baba' Üçlemesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler | ListeList.com

The Godfather (Baba): İtalyan mafya ailesinin lideri Don Vito Corleone'nin, oğlu Michael'in aile işlerine girişini ve ailenin iç ve dış mücadelelerini konu alır.

Esaretin Bedeli (Film) - Evrim Ağacı

The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli): Bankacılık suçlamasıyla haksız yere hüküm giyen Andy Dufresne, Shawshank Hapishanesi'nde yaşadığı deneyimleri ve dostluğu konu alır.

Schindler'in Listesi - Vikipedi

Schindler's List (Schindler'in Listesi): Alman işadamı Oskar Schindler'in, II. Dünya Savaşı sırasında Polonya'daki Yahudilere sığınak sağlama çabasını ve onların hayatlarını kurtarma çabasını anlatır.

Kara Şövalye - Vikipedi

The Dark Knight (Kara Şövalye): Gotham'ın suçla savaşan kahramanı Batman, Joker'in şehri kaosa sürüklemesiyle karşı karşıya gelirken, aynı zamanda Harvey Dent'in intikam arayışlarıyla da mücadele eder.

Ucuz Roman (Film) - Evrim Ağacı

Pulp Fiction (Ucuz Roman): Farklı karakterlerin kesişen hikayelerinin anlatıldığı, Quentin Tarantino'nun stilistik olarak dikkat çeken bir filmi.

The Lord Of The Rings The Return Of The King - Yüzüklerin Fiyatı

The Lord of the Rings: The Return of the King (Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü): Yüzük Kardeşliği, Orta Dünya'yı karanlığın güçlerinden kurtarmak için son bir kez bir araya gelir.

Başlangıç (Film) - Evrim Ağacı

Inception (Başlangıç): Düşlerin içine girme yeteneği olan hırsızlar, bir işadamının zihnine bir fikir yerleştirmek için tehlikeli bir göreve atılır.

Forrest Gump - 1994 filmi - Beyazperde.com

Forrest Gump: Zeka geriliği yaşayan Forrest Gump'ın, Amerikan tarihindeki çeşitli olaylara tanıklık ederken yaşadığı olağanüstü hayatı konu alır.

Dövüş Kulübü (Film) - Evrim Ağacı

Fight Club (Dövüş Kulübü): Bir ofis çalışanı ve karizmatik bir yabancının, kendilerini gerçek erkeklik ve tüketim toplumu karşıtı hareketin bir parçası olarak gördükleri gizemli bir dövüş kulübünü kurmalarını konu alır.

EditörEditör