YEREL
Giriş Tarihi : 26-12-2023 12:28

Engelli çocuklar oyun parkında keyifli bir gün geçirdi

Sakarya'da engelli bireylerin motivasyonunu arttırmak amacıyla Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği tarafından bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, engelli çocuklar AVM'de bulunan oyun parkında gönüllü öğrenciler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Engelli çocuklar oyun parkında keyifli bir gün geçirdi

Sakarya'da engelli bireylere yönelik etkinlikler devam ediyor. Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, Sakarya Kız Yurdundan gönüllü öğrencilerle birlikte özel gereksinimli çocukları Serdivan'da bulunan bir AVM'deki Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'ne götürdü.

Başkan Çam, oyun parkında engelli çocuklarla gönüllü öğrenciler eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar, oyun parkındaki çeşitli oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Engellilere güzel bir gün yaşatan oyun parkı işletme sahibine teşekkür eden Başkan Çam, "Engelli bireylerimizin topluma kazandırılması ve sosyal hayata katılımlarının sağlanması için bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu etkinlikler sayesinde engelli bireylerimiz, diğer bireylerle kaynaşma ve sosyalleşme fırsatı buluyor. Bu vesileyle, engelli bireylerimize bu güzel günü yaşatan oyun parkı işletme sahibine ve gönüllü öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.B51F9A92 6602 4B44 9490 57F0510Bf9E5

AdminAdmin