GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-10-2023 11:10

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği'nde 4 milyon liralık vurgun iddiası!

Engelliler ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Aslı Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile önceki dernek başkanı Bülent Dik hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği'nde 4 milyon liralık vurgun iddiası!

Engelliler ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Aslı Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile önceki dernek başkanı Bülent Dik hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. 

Başkan Çam, "Derneğimizin bir önceki başkanı 45 adet bugünkü değeri 315 bin lira olan sandalyeleri satmış parayı da zimmetine geçirmiştir. Davası 2020 yılında sonuçlanmıştır. Ayrıca Bülent Dik adındaki şahıs ve ekibi Engelli Bireyleri Antalya’da otellere işe yerleştirip sigortalarını devletimiz ödemiş maaşlarını Bülent Dik ve çetesi almışlardır. Bu işi çete halinde yapmışlardır. En az 4 milyon 315 bin liralık vurgun olduğunu tahmin etmekteyim" ifadelerini kullandı. 

Başkan Çam, sosyal medya hesabından çarpıcı iddialara yer vererek yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Cevap hakkı doğduğu için açıklamadır!
Sema Sultan Sanat  Hanımın söyledikleri doğrudur arkadaşlar Derneğimizin bir önceki başkanı 45 adet bugünkü değeri 315 bin lira olan sandalyeleri satmış parayida zimmetine gecirmiştir. Davası 2020 yılında sonuçlanmıştır. Bizim dernek olarak bu olaydan geçen sene 3 aralıkta haberimiz olmuştur. Ayrıca Bülent Dik adındaki şahıs ve ekibi Engelli Bireyleri Antalyada otellere işe yerleştirip sigortalarini devletimiz ödemiş maaşlarını Bülent Dik ve çetesi almışlardır. Bu işi çete halinde yapmışlardır.  En az 4 milyon 315 bin liralık vurgun olduğunu tahmin etmekteyim.

2018 yılından beri bu olaylar devam etmektedir. Ayrıca Bülent Dik tarafından üzerime salinan başka Hendekli bir dernek başkanının  türlü hakaret ve tehdidine maruz kaldım. Lgbt ilişkileri çocuk taciz konusu şantaj konusu da var işin içinde bu konularda yargıda! Benim alakam olmayan konularla iftira atarak karalamaya çalışmışlardır ayrıca.

Davaya bakan savcıyı görevden aldırırım diyerek dahi tehtid edildim bunu da belirtmek isterim. Bize şahitlik edecek kişilerde rüşvet teklifi ile susturulmaya çalışılmaktadır. Rüşvet alıp susmaya kalkan olursada onlarda suçlu duruma düşecektir bunu da belirtmek isterim. 

 2 yıldır işimle engelli çocuklarımla oğlumla canımla itibar suikastı ile tehtid taciz edilmeye devam edilmekteyim.
En son haziran ayında kendi sokağımda tehtid ve şiddete maruz kaldım oğlumun ve ailemin başına bir şey gelmemesi için korkudan sesimi çıkaramadım 3 ay kadar öncede tak etti yaptıkları hepsine 4 ayrı suç hakkında dava açmak zorunda kaldım.  

Can güvenliğim olmadığı için ve konu yargıya taşındığı için sizlere daha fazla açıklama yapamıyorum! Hala korkuyorum ama artık suçlular devletimizi dolandıranlar cezasını çeksin istiyorum! Canımı mı alacaksınız artık yeter ne olacaksa olsun! 

Yargının vereceği karara saygılıyım susuyorum fakat eğer birazdada üzerime gelirlerse rahatsız edilmeye devam ederlerse konuyu istemedende olsa kamuoyu ile isim isim paylaşmak zorunda kalacağım. Benim ailemin ya da derneğimizden her hangi birinin başına  bir şey gelirse de sorumlulari ifadelerimde adı geçen kişilerdir. 

Çocuklarımın ve tüm engelli bireylerin hakkını savunmaya devam edebilmemiz için gereğinin yapılmasını arz ediyorum. 
Saygılarımla"

AdminAdmin