GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 14:38

Enkazdan Mucize Çıkan Hazal'dan Yeni Haber Var! Ne Yapıyor, Ne Hayal Ediyor?

Hatay'da 72 saat sonra enkazdan kurtarılan ve "Daha muayene olmadım" sözleriyle hafızalara kazınan 6 yaşındaki Hazal Güner, yeni hayatına Mersin'de uyum sağlamaya çalışıyor. Anaokuluna başlayan Hazal, büyüyünce ana sınıfı öğretmeni olmak istiyor.

Enkazdan Mucize Çıkan Hazal'dan Yeni Haber Var! Ne Yapıyor, Ne Hayal Ediyor?

Enkazdan Mucize Kurtuluş:

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yıkılan bir binanın enkazından 72 saat sonra annesiyle birlikte kurtarılan Hazal, muayene olmadan önce su içmek istemediğini söyleyerek herkesi duygulandırmıştı.

Mersin'de Yeni Bir Hayat:

Depremden sonra annesi ve ağabeyiyle Mersin'e yerleşen Hazal, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu'nda eğitim görüyor. Şarkı söylemeyi, enstrüman çalmayı ve boncuklardan bileklik yapmayı seven Hazal, öğretmeninin ve arkadaşlarının desteğiyle yeni hayatına adapte oluyor.

Enkazdan çıktığında su vermek isteyenlere 'daha muayene olmadım' diyen minik Hazal, öğretmen olmak istiyor

Ağabeyi Acısını Yaşatıyor:

Depremde hayatını kaybeden ağabeyi Ahmet Efe'yi hala özleyen Hazal, onun aklına geldiğinde duygulanıp ağlıyor. Baba Rauf Güner, oğlunun acısını tarifsiz olduğunu ve Hazal'ın da bu acıyı zaman zaman yaşadığını söylüyor.

Öğretmen Hayali:

Hazal, büyüyünce ana sınıfı öğretmeni olmak istiyor. Çocuklarla ilgilenmeyi seven Hazal, bu hayalini gerçekleştirmek için çok çalışıyor.

Tarsus'a Alışmaya Çalışıyorlar:

Hatay'a dönmek istemediklerini belirten Güner ailesi, Tarsus'ta yeni bir hayat kurmaya çalışıyor. Tarsus halkının yardımseverliğinden memnun olan aile, depremden sonra yaşadıkları zorluklara rağmen umutlu ve güçlü görünüyor.

Enkazdan çıktığında su vermek isteyenlere 'daha muayene olmadım' diyen minik Hazal, öğretmen olmak istiyor

EditörEditör