SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2024 13:07

Ercan Başnuh Muhtar Ziyaretleri

DEVA Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ercan Başnuh, merkezdeki mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Semerciler, Şeker, Cumhuriyet, İstiklal ve Kurtuluş Mahallelerinde esnaf ve muhtarlarla bir araya gelen Başnuh, Adapazarı'nın sorunlarını ve çözümlerini istişare etti.

Ercan Başnuh Muhtar Ziyaretleri

Deprem Riski ve Trafik Sorunu:

Başnuh, ziyaretlerde Adapazarı'nın deprem riski ve trafik sorunu gibi en önemli problemlerine dikkat çekti. Bu konularda acil çözümler üretmenin önemini vurgulayan Başnuh, "Adapazarı'nın deprem riski oldukça yüksek. Bu konuda gerekli önlemleri almazsak, büyük bir felaketle karşı karşıya kalabiliriz. Trafik sorunu da en büyük sıkıntılarımızdan biri. Şehrimizi adeta bir labirente çevirmiş olan trafik sorununun çözümü için projelerimiz hazır" dedi.

Ercan Başnuh'tan Muhtar Zi̇yaretleri̇ (2)

Umutsuzluğa Çare Olmak:

Ekonomik sıkıntıların ve tutulmayan vaatlerin halkı siyasete karşı umutsuzluğa sürüklediğini belirten Başnuh, "DEVA Partisi olarak bu umutsuzluğa çare olmak için yola çıktık. Adapazarı'nı tekrar şehir olarak inşa etmek bize nasip olacak. Bunu belediyenin kaynaklarıyla siyaset yaparak değil, vatandaşı şehrine ve şehrin imkanlarına ortak ederek sağlayacağız" diye konuştu.

84 Mahalleye Hizmet:

Başnuh, 84 mahallenin tümünde bu çalışmalara hızla devam edeceklerini ifade etti. Vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen Başnuh, "Adapazarı'nı hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

EditörEditör