SPOR
Giriş Tarihi : 08-04-2024 10:43

Erden Timur Fenerbahçe'ye Yanıt Verdi: "Çok Rahat Uyuyorum!"

Erden Timur, Süper Kupa'da yaşanan olaylar ve Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu.

 Erden Timur Fenerbahçe'ye Yanıt Verdi:

Fenerbahçe'ye Cevap:

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Her gece yatarken bizi düşün." sözlerine yanıt verdi. Timur, "Çok rahat uyuyorum." diyerek Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Gerginlik Hakkında Görüşleri:

Timur, yaşanan gerginliğin bir an önce bitmesi gerektiğini savundu. Futbolun ve Türk futbolunun zarar görmemesi için yabancı hakemlerin seçilmesi gerektiğine ve geçmişte yaşanan haksızlıkların da incelenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: 'Keşke maç normal şekilde oynanıp tamamlansaydı'

Kaos Kimseye Fayda Sağlamıyor:

Erden Timur, kaosun kimseye fayda sağlamadığını belirterek, "Bize göre bize çok büyük haksızlık yapılıyor, başkasına göre onlara büyük haksızlık yapılıyor. Ne varsa ortaya çıksın." dedi.

Şeffaflık Vurgusu:

Timur, şeffaflığın önemini vurguladı ve "Toplumun her şeyi görme hakkı var." dedi. Federasyonun da şeffaf olması gerektiğini ve hatalarını kabul etmesi gerektiğini savundu.

"Federasyonu Birçok Kez İstifa Davet Ettik":

Timur, Türkiye Futbol Federasyonu'nun istifasını birçok kez talep ettiklerini ve bu konuda Kulüpler Birliği Vakfı ile de işbirliği yaptıklarını açıkladı. Federasyonun 18 Temmuz'da seçime gideceğini açıklamasının da bu girişimlerin bir sonucu olduğunu ifade etti.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: 'Keşke maç normal şekilde oynanıp tamamlansaydı'

Gerginliği Azaltmak İçin Her Şey Yapılmalı:

Erden Timur, futboldaki gerginliğin azaltılması için her şeyin yapılması gerektiğini savundu. Federasyona da bu konuda gerekli adımları atması için çağrı yaptı.

AdminAdmin