GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 15:46

Erdoğan: Ankara adayını pazar günü açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını pazar günü duyuracaklarını söyledi.

Erdoğan: Ankara adayını pazar günü açıklayacağız

Erdoğan, "Geçtiğimiz pazar İstanbul merkezli olarak bazı büyükşehirlerle illerin açıklamalarını yaptık. Şimdi bu hafta da pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü inşallah Ankara merkezli olarak büyük ihtimalle ATO Kongre Salonu'nda bu toplantımızı yapıp yine büyükşehirlerle kalan illerimizin açıklamasını yapacağız" dedi.

Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Çok çok emin adımlarla inanıyoruz ki bu seçimlerde Cumhur İttifakı karşı yakada olanlara beklemediği bir hüsranı yaşatacaktır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara adayımızı pazar günü açıklayacağız

Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da tepki göstererek, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız bir güç kullanımıdır. Orantısız bir güç kullanımını İsrail, Filistin'de yapmakta. İngiltere zaten ABD ile beraber bu süreç içerisinde hep adımını atmıştır. Kızıldeniz'i kan gölüne çevirme hevesi içerisindeler. Yemen, Husiler aracılıyla gereken cevabı vereceğini söylüyor. Şu anda çok değişik kanallar değişik haberler alıyoruz. Husilerin gerek ABD gerek İngiltere'ye karşı başarılı savunmalar yaptığını farklı kanallardan alıyoruz" dedi.

AdminAdmin